Menu

Open Box of een gebruikte Apple


Gebruikte modellen en open box, wat je kunt verwachten

Bij Upgreatest hebben we op de website op verschillende manieren proberen uit te leggen wat voor kwaliteit producten wij verkopen. We hebben naast de nieuwe producten ook gebruikte producten en “open box”. In de bovenstaande video legt Chiel je alles uit, of lees het hieronder rustig door.

Bij de gebruikte producten hebben we een sterrensysteem bedacht om het uit te leggen. We hebben 4-sterren, 5-sterren en “open box”:

Controle en kwaliteit van gebruikte modellen

Bij Upgreatest worden alle gebruikte en open box apparaten grondig gecontroleerd. Wij hebben jarenlange ervaring in de controle en reparatie van Apple-apparatuur, dus we weten waar we op moeten letten. We kijken niet alleen naar het uiterlijk, maar controleren ook streng de accu en de staat van het apparaat. Wij zijn er van overtuigd dat alle apparaten die wij te koop aan bieden van goede kwaliteit zijn waar je nog jaren lang plezier van kunt hebben.

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit die wij verkopen, dat wij tevredenheidsgarantie bieden. Mocht jij toch niet tevreden zijn over het gebruikte model, dan kun je deze aan ons retourneren en krijg je in overleg het bedrag terug of een ander model toegestuurd.

Advies op maat door Upgreatest

Heb je nog vragen, is iets niet duidelijk of wil je graag advies op maat. Stel je vraag aan ons. Bij Upgreatest hebben we al heel veel mensen geadviseerd. Gebruik onze kennis en krijg advies op maat. Stuur een mailtje of bel ons op, dan helpen we je verder.

Neem contact met ons op

Onze Specialisten