Menu

iPad. Ideaal voor iedere manier van werken.

Omdat iedere iPad zo veelzijdig, handzaam en gebruiksvriendelijk is, kunnen uw teamleden er optimaal mee samenwerken. Waar ze zich ook bevinden. Ontdek de iPad die bij uw manier van hybride werken past.

Apple iPad bij Upgreatest
Apple iPad Pro - Nu verkrijgbaar bij Upgreatest

iPad Pro

Met de duizelingwekkend snelle Apple M1‑chip, supersnel 5G en een 12,9‑inch Liquid Retina XDR-display. Hiermee heeft je team alles in handen om overal optimaal te presteren.

Alle iPad Pro's

iPad Air

Met de baanbrekende Apple M1-chip werken alle ingebouwde apps en productiviteits-apps heerlijk soepel. Net zoals populaire zakelijke apps als Office 365, Google Workspace en Workday. iPad Air vormt een krachtige, veilige schakel tussen je onderneming en je teams, waar iedereen ook is, dankzij razendsnel 5G en wifi 6. En werkt met Magic Keyboard en Apple Pencil..

Alle iPad Air's
Apple iPad Air - Nu verkrijgbaar bij Upgreatest
Apple iPad - Nu verkrijgbaar bij Upgreatest

iPad

Krachtig. Veelzijdig. Productief. iPad heeft de krachtige A13 Bionic-chip, batterij voor een hele dag, een prachtig 10,2-inch Retina-display, een ultragroothoekcamera aan de voorkant met Middelpunt, en werkt met Apple Pencil en Smart Keyboard. Zo komt er overal meer uit je handen. En dat voor een geweldige prijs.

Alle iPad's

iPad mini

Met de krachtige A15 Bionic-chip met Neural Engine en supersnel 5G. Een schitterend 8,3-inch Liquid Retina-display. Batterij voor een hele dag. Een 12-MP ultragroothoekcamera aan de voorkant met Middelpunt. En werkt met Apple Pencil (2e generatie), zodat u overal aantekeningen kunt maken.

Alle iPad mini's
Apple iPad mini - Nu verkrijgbaar bij Upgreatest

Onze Specialisten