Menu
Upgreatest is even op vakantie.

Van donderdag 30 maart tot dinsdag 4 april zijn we telefonisch niet bereikbaar. We blijven de mail beantwoorden, maar iets minder snel dan je gewend bent. Orders worden natuurlijk in behandeling genomen, de levertijden op onze website zijn actueel.

Apple voor jouw organisatie

Upgreatest is een full service Apple leverancier. We combineren scherpe prijzen met een hoog service niveau voor een breed assortiment aan diensten en producten. Voor organisaties betekent dit dat we samen de meest optimale oplossingen kiezen, om medewerkers efficient, veilig en doorlopend te ondersteunen in het gebruik van het Apple eco-systeem. We bieden daarbij diverse Cloud platform oplossingen, zoals Office 365, Google Workspace, JAMF, Skype for Business en meer in combinatie met Apple hardware, zoals iPhones, iPad en Mac.

Upgreatest werkt samen met diverse Apple service providers, Apple consultants en distributeurs om de beste service te bieden. We leveren snel zowel on-site en off-site Apple devices en bieden ook ondersteuning bij calamiteiten via ons dekkend netwerk van service monteurs en service locaties voor Nederland. Continuïteit is cruciaal voor degelijke oplossingen en tevreden medewerkers.

Door de persoonlijke aanpak en het hoge kennis niveau van je vaste aanspreekpunt bij Upgreatest ben je aan het juiste adres. We bieden de mogelijkheid om huidige devices eenvoudig in te ruilen voor nieuwe devices en dat eventueel via diverse financieringsopties, zoals Financial Lease of Operational Lease. Ook bieden we oplossingen zoals short lease, wat handig kan zijn bij bijvoorbeeld seizoensinvloeden.

Maak vrijblijvend kennis met ons. Een accountmanager komt bij je langs om te inventariseren hoe we je het beste kunnen ondersteunen met diensten, producten en service.

CreateX Marketing
Leasen bij Upgreatest

Leasen bij Upgreatest

Upgreatest biedt diverse aankoop financieringsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld, Short Lease, Financial Lease en Operational Lease.

Financial lease is mogelijk vanaf € 1000,- excl. BTW met een leasebedrag vanaf € 35,- excl. BTW per maand voor een periode van 36 maanden. Financial lease is tussentijds niet opzegbaar. Degene die least wordt de economisch eigenaar van het product. Upgreatest of een door Upgreatest aangestelde leasemaatschappij is juridisch eigenaar tot en met de laatste termijn van de lease overeenkomst.

Operational Lease is mogelijk vanaf € 1000,- excl. BTW met een leasebedrag vanaf € 30,- excl. BTW per maand voor een periode van 36 maanden. Operational lease is tussentijd niet opzegbaar. Upgreatest of een door Upgreatest aangestelde lease maatschappij is zowel juridisch en economisch eigenaar. Het product moet geretourneerd worden binnen 1 maand van het verstrijken van de laatste termijn.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Onze Specialisten

Upgreatest werkt met Upgreatest werkt naast Apple ook met de volgende merken